Helyi közélet

2012.02.06. 14:17

Két busz is „alig bírt” a Trabanttal Nyírtassnál

Nyírtass - Egy ukrán busz lökött meg egy ukrán kisbuszt, és így lökték árokba a magyar Trabantot hétfőn a 4-es főúton Nyírtassnál.

Nyírtass - Egy ukrán busz lökött meg egy ukrán kisbuszt, és így lökték árokba a magyar Trabantot hétfőn a 4-es főúton Nyírtassnál.A helyszíni információ szerint egy Trabant haladt a 4-es főúton Berkesz irányából Ajak felé. A 306-os km szelvényt elhagyva a kiskocsi makacskodni kezdett, és lelassult. Ekkor a mögötte haladó és vele azonos irányba tartó ukrán Mercedes kisbusz nagyon közel került hozzá fékezés közben, a sor végén érkező ugyancsak ukrán Neoplan busz pedig már nem is tudott a síkos úton megállni, és nekiment a Mercedesnek. A lökéstől előrébb ugró Mercedes a Trabantot árokba borította.

Szerencsére nem történt személyi sérülés, bár a Trabant vége lehajlott. A rendőrség eljárást indított a karambol körülményinek tisztázására. Az utat átmenetileg váltott irányban zárták le, és a forgalmat a rendőrök és a nyírtassi polgárőrök terelték. Az anyagi kár több százezer forint.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában