Helyi közélet

2012.03.04. 13:01

After party a szántóföldön

Levelek - Lecsúszott az útról egy Suzuki vasárnap délelőtt Levelek közelében, ketten megsérültek az anyagi kár jelentős.

Levelek - Lecsúszott az útról egy Suzuki vasárnap délelőtt Levelek közelében, ketten megsérültek az anyagi kár jelentős.

A helyszíni információ szerint egy Suzuki tartott a 4926-os úton Levelek irányából Magyra. Az egyik erősen jobbra ívelő kanyart követően a kiskocsi lefutott az útról, és a szántóföld felé vette az irányt, ott egy korábban kivágott fa tönkje akasztotta meg a sodródást és az autó orral a földbe fúródott. Az autóban ketten voltak, mindketten megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. A gépkocsi teteje is elhajlott az erőhatás nyomán, így szinte bizonyos, hogy nem éri meg javíttatni. A műszaki mentéshez riasztott Baktalórántházi tűzoltók kivontatták az autót az útra, de előtte a földből kiálló fatönköt le kellett vágni. A baleset okát a rendőrség eljárás keretében vizsgálja, ennek során azt is ellenőrzik, hogy a sofőr indulás előtt fogyasztott-e alkoholt. 

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában