Helyi közélet

2012.03.22. 16:16

Bokrétaavató a Hübnernél

Nyíregyháza - Felavatták a kibővített létesítmény legmagasabb pontját.

Nyíregyháza - Felavatták a kibővített létesítmény legmagasabb pontját.Szinte napra pontosan tartják a csarnokbővítés és az új üzemcsarnok építésének ütemtervét a német Hübner-H Kft.-nél. Tavaly novemberben kezdődtek a 2-es csarnok bővítésének, illetve egy teljesen új üzemcsarnok megépítésének a kivitelezési munkálatai, ami azóta is a legkisebb fennakadás nélkül zajlik. Felépült az épület legmagasabb pontja, így hát csütörtök délután megtartották az ilyenkor elengedhetetlen bokrétaavatót. Az ünnepi eseményen jelen volt Ingo Heerdt, a Hübner-H Kft. ügyvezetője, aki boldogan beszélt az építkezés eddigi szakaszáról. - Örülök, hogy a bővítés a megfelelő ütemben halad, és büszkén jelentem be, hogy a nyíregyházi gyár felvette a múlt héten a négyszázadik dolgozóját is, további 30 fő felvétele pedig folyamatban van - mondta a német ügyvezető.

A város nevében dr. Kovács Ferenc polgármester továbbra is teljes támogatásáról biztosította a Hübnert, hiszen mind a város, mind az itt élők, mind a beszállító cégek profitálnak a Hübner-H Kft. itteni jelenlétével és bővülésével.

A kivitelező cég ügyvezetője, Hársfalvi Péter is megjelent az ünnepségen és szólt is egy pár szót az egybegyültekhez. - A munka most ért az utolsó fázisához, április végén át szeretnénk adni a 2-es csarnokot, ami 1700 négyzetméterrel bővült, illetve június elejére a 6800 négyzetméteres 3-as csarnokot és az ahhoz tartozó irodákat is.

A beszédek után a kivitelező cég dolgozói kíséretében mindenki az épület legmagasabb pontja elé sétált, és a kellemes tavaszi napsütésben ünnepélyes keretek közt felhelyezték rá a bokrétát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában