Helyi közélet

2012.03.27. 12:03

Debreceni Labdarúgó Akadémia Kisvárdán

Debrecen-Kisvárda - A Pápa elleni mérkőzés után sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Tarpa, Csenger, Hajdúnánás, Tiszaújváros és Szarvas után Kisvárda is csatlakozott a Debreceni Labdarúgó Akadémiához. Az erről szóló megállapodást 2012. március 25-én, szombaton írták alá a felek.

Debrecen-Kisvárda - A Pápa elleni mérkőzés után sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Tarpa, Csenger, Hajdúnánás, Tiszaújváros és Szarvas után Kisvárda is csatlakozott a Debreceni Labdarúgó Akadémiához. Az erről szóló megállapodást 2012. március 25-én, szombaton írták alá a felek.Az eseményen részt vett Szima Gábor, a DVSC-Teva elnöke, Papp László, Debrecen alpolgármestere, Herczeg András, a DLA ügyvezetője, Zámbó István, Kisvárda alpolgármestere, dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő és Vizer Zoltán, a Várda SE elnöke.

„Minél szélesebb merítési körből lesz képes dolgozni a debreceni utánpótlás, annál nagyobb sikerek várhatnak ránk. Bízunk benne, hogy nagyon sok tehetség tör felszínre, és néhány éven belül a DVSC színeiben, vagy esetleg nemzetközi karriert befutva más nagy kluboknál láthatunk innen származó játékosokat.” – nyilatkozta a debreceni alpolgármester.

„Nagyszerű egymásra találás történt a Várda SE-vel, és biztos vagyok benne, ott olyan jellegű képzés folyik, amely erősíti majd azt a rendszert, amit elképzeltünk” – mondta Herczeg András, hozzátéve: „Tudom, nagyon tartalmas együttműködés lesz kialakítva, ami elősegíti a Várda SE működését és azt is, hogy onnan idővel minél többen tudjanak szerephez jutni a Lokiban is.”

Dr. Seszták Miklós örömmel nyugtázta, hogy a megállapodás mindenképpen előrébb viszi a kisvárdai sportot, mert egy ilyen csapathoz való tartozás fontos egy olyan kisváros életében, ahol számtalan tehetséges ifjú focista van és eddig nehéz volt a kitörési lehetőség.

Vizer Zoltán úgy fogalmazott, hogy szakmai és emberi kapcsolatok révén jöhetett létre az együttműködés.

- Durucz Gabriella -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában