Helyi közélet

2012.03.13. 19:36

Jókívánság mellé torta

Penészlek - A Nyírbátor és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulás fenntartásában, a Kistérségi Szociális és Pedagógiai Központ által működtetett penészleki Idősek Nappali Intézményében ünnepek sorát tartották az elmúlt napokban, hetekben.

Penészlek - A Nyírbátor és Vonzáskörzete Többcélú Kistérségi Társulás fenntartásában, a Kistérségi Szociális és Pedagógiai Központ által működtetett penészleki Idősek Nappali Intézményében ünnepek sorát tartották az elmúlt napokban, hetekben.A felújított Gondozási Központ épületének átadása nyitotta az ünnepek sorát február utolsó napján. A gyönyörű belső térrel rendelkező létesítményt nagyon várták már a település idősei, hogy ilyen szép környezetben tölthessék pihenésre, kikapcsolódásra, közösségi együttélésre szánt idejüket. A napokban az intézmény tagjai, a „kívülálló” idősekkel kiegészülve bensőséges, családi hangulatban megünnepelték a nőnapot.

Az eseményen részt vett a község polgármester asszonya, a képviselő-testület egy tagja. Az összejövetel alkalmat adott arra is, hogy Romász Mihályné, Juliska nénit, intézményünk aktív tagját köszöntsük 80. születésnapján, a jókívánságok mellett egy szülinapi tortával.

Tóth András, koordinátor, Penészlek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában