Helyi közélet

2012.03.10. 16:37

Küldjön hírt!- A pénztáros velem fizettette ki

Nem első alkalommal fordult elő, hogy a heti nagy bevásárlás során olyan terméket is számlázzanak, amit még véletlenül sem raktam a kosaramba.- írja olvasónk felháborodva.

Nem első alkalommal fordult elő, hogy a heti nagy bevásárlás során olyan terméket is számlázzanak, amit még véletlenül sem raktam a kosaramba.- írja olvasónk felháborodva.

"Tisztelt Szerkesztőség!

Sokszor gondolkoztam már azon, hogy a vásárlók folyamatos megkárosítása ellen szót emeljek. Most jött el az az idő, amikor betelt a pohár és valakinek panaszkodnom kell. Nem első alkalommal fordult elő, hogy a heti nagy bevásárlás során olyan terméket is számlázzanak, amit még véletlenül sem raktam a kosaramba. A mai nap ez az eset a pazonyi úti TESCO-ban fordult elő velem. Több mindent vettem, egyedül voltam, pakoltam a kosaramba és csak otthon a blokk tételes átnézése során vettem észre, hogy a pénztáros velem fizettette ki az általa elfogyasztott 55 gr-os vizes zsemléjét 18 Ft értékben. Ami a legjobban felháborított az az a tény volt, hogy mindezt egy TANULÓ pénztáros tette. Kérdezem én, hogy az "öreg rókák" már végzés előtt betanítják a fiatalokat? Mi lesz később, amikor már nem áll mellettük a mentoruk? Sok kicsi sokra megy alapon, ha mindenkinek csak 1 db zsemlét üt be, akkor az a nap végére ! elég jó kis haszon lesz. Tudom, hogy a gyerekek mellé nem állíthatnak egy ellenőrt, de jó lenne a körmükre nézni a dolgozóknak is! Köszönöm, hogy elolvasták soraimat. "- Bányász Mihályné .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában