Helyi közélet

2012.03.09. 18:21

Kútból mentették ki a kutyát Kemecsén

Kemecse - Egy kútba esett, vagy dobott kutyát mentettek ki a Kelet-Magyarországi Speciális Mentőegyesület tagjai péntek délután Kemecse határában.

Kemecse - Egy kútba esett, vagy dobott kutyát mentettek ki a Kelet-Magyarországi Speciális Mentőegyesület tagjai péntek délután Kemecse határában.Vinnyogás, panaszos ugatás hallatszott egy betongyűrűvel körülvett kútból Kemecse határában. Pénteken vették észre, hogy valaki beledobta a jó állapotban lévő közepes testű kutyát a kiszáradt kútba. Az állatmentők kérték a kutya kihúzásához a speciális mentők segítését. Vincellér Tibor és csapata a helyszínre érve egy embert heveder segítségével eresztett a mélybe, majd a kutyát sikerült gyorsan rögzíteni és felhúzni. A helyi húsboltos egy kolbásszal járult a mentés sikeréhez.

Az eb nem volt sérült, a kalandot megúszta, és láthatóan hálásan járt-kelt ismét a szabadban. Ezután a kutyát a nyíregyházi állatmenhelyre szállították és helyezték el, amíg nem találnak neki gazdát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában