Helyi közélet

2012.03.13. 18:37

Mi Isten akarata?

Nyíregyháza - Milliók ismerik, s imádkozzák a Jézus Krisztus által tanított mintaimát, amely így kezdődik: „Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben…”, a harmadik kérés pedig így szól: „Legyen meg az akaratod,…”. De mi Isten ránk vonatkozó akarata? Mit is kérünk tőle valójában? Többek között ezt a kérdéskört járja körül Jehova Tanúi soron következő kongresszusa március 17-én és 18-án Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Milliók ismerik, s imádkozzák a Jézus Krisztus által tanított mintaimát, amely így kezdődik: „Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben…”, a harmadik kérés pedig így szól: „Legyen meg az akaratod,…”. De mi Isten ránk vonatkozó akarata? Mit is kérünk tőle valójában? Többek között ezt a kérdéskört járja körül Jehova Tanúi soron következő kongresszusa március 17-én és 18-án Nyíregyházán.A bibliai témájú előadások mindkét nap 9.40-től 16 óráig tartanak, a rendezvénynek az Epreskert utcai Bem József Általános Iskola ad otthont. Szombaton és vasárnap a délelőtti ülésszak végén történik a keresztelkedés, melynek során azok, akik korábban már alaposan tanulmányozták a Bibliát, nyilvánosan is szimbolizálják az Istennek tett önátadásukat. A helyi résztvevők mellett, a megye egész területéről érkeznek majd vendégek, naponta mintegy ezer résztvevővel számolnak a szervezők.

Jehova Tanúi más rendezvényeihez hasonlóan ez az esemény is nyilvános, a részvétel ingyenes és nincs pénzgyűjtés. A kongresszuson a következő kérdésekre is választ kaphatnak az érdeklődők és az aktív vallásgyakorlók: Elegendő-e csupán hallgatni Isten tanításait? Hogyan élhetünk megelégedést nyújtó életet? Milyen áldások származnak Isten akaratának cselekvéséből? hogyan ismerhetik meg a fiatalok Isten akaratát?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában