Helyi közélet

2012.03.02. 13:04

Múltat idéznek, egészséget védenek, versekből szemelgetnek

Nagyhalász - Számos program várja a nagyhalászi művelődési házban az érdeklődőket a Nők hetén.

Nagyhalász - Számos program várja a nagyhalászi művelődési házban az érdeklődőket a Nők hetén.Számos érdekes foglalkozást ígér a Nők hete programsorozat, amelyet a nők napja alkalmából szerveztek meg a nagyhalászi Petőfi Sándor Művelődési Ház munkatársai. A múltidézés jegyében „Éljük át újból a szép pillanatokat! címmel az 1994-es városavató ünnepség rendezvényeit eleveníthetik fel a résztvevők. Hengsperger Cecília A nő és a férfi című kiállítását a Csuha-Kállay Kúriában március 6-án 17 órakor nyitja meg H. Németh Katalin grafikusművész.

A cukorbetegség lesz a fő témája az Egészségklub soron következő foglalkozásának. Március 7-én 14 órától dr. Czellár Éva háziorvos tart előadást erről a betegségről a művelődési házban.

A Baba-mama játszóház március 8-án 10 órától várja az anyukákat és a gyermekeket kötetlen játékra, beszélgetésre, közös időtöltésre.

Egy vallomás a sok közül címmel R. Kárpáti Péter lírai, irodalmi önálló estjét hallgathatják meg az irodalombarátok március 9-én 18 órától. A műsorban többek között Sztevanovity Dusán, Horváth Attila, Presser Gábor és Demjén Ferenc versei hangzanak el.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában