Helyi közélet

2012.03.13. 16:05

Titkok, talányok a földön fekvő ember körül

Kisvárda - Kedden délután egy földön fekvő  emberhez hívták a mentőket Kisvárdán.

Kisvárda - Kedden délután egy földön fekvő  emberhez hívták a mentőket Kisvárdán.Járókelők vették észre, hogy Kisvárdán a Szent György téren egy bolt előtt egy férfi fekszik a földön. Kihívták a mentőket, akik megvizsgálták az első látásra ittasnak tűnő embert. Többen minősítették elmarasztalóan a férfit, volt, aki elsétált mellette. Állítólag elküldte azt, aki segíteni akart neki.

A férfi különböző válaszokat adott arra, hogy miért került a földre, ezek között úgy tudni, elhangzott a megverés de az elesés is. Vércseppek körben mindenhol voltak, és egy üres pálinkás üveg is, de azt nem tudni, hogy ez korábban a férfié lett volna. A mentők a sérültet kórházba vitték, az elsődleges adat szerint a csípőjén sérült meg.

Arról nincs információ, hogy a sérülése milyen fokú, mert ha az nyolc napon túl gyógyulónak minősül, a rendőrség is bekapcsolódhat a vizsgálatba. Sajnos arra is volt már példa, hogy cukorbeteg embert véltek részegnek, és emiatt kikerülték, pedig tanácsos értesíteni a szakembereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában