Helyi közélet

2012.03.20. 15:17

Több órás útzár az elakadt kamion miatt

Nyíregyháza - Egy lerobbant ukrán kamion zárta el Nyíregyházán a Kert utca Kállói útra vezető szakaszát kedden délután.

Nyíregyháza - Egy lerobbant ukrán kamion zárta el Nyíregyházán a Kert utca Kállói útra vezető szakaszát kedden délután.Egy konzervekkel megrakott ukrán kamion hibásodott meg kedden dél körül a Kert utca elején Nyíregyházán. A kamion sofőrje jobbra, a Kállói útra akart kanyarodni, amikor a kuplung megadta magát. A 22 tonna rakománnyal a vontatmányt a traktor nem tudta megmozdítani, illetve önállóan sem volt képes elmozdulni.

Hosszas várakozást követően jött meg egy másik kamion, ami segített a bajba jutott kollégán, addig rendőrök segítették a forgalom terelését, mert ugyan az elzárt sávot egy elakadást jelző háromszög biztosította, a Szent István utcán érkezők kénytelenek voltak a záróvonalat átlépve továbbmenni. Előbb a rakományt talpalta le a sofőr és a vontatót húzták félre, majd a visszatérő vontató a nyerges részt vette fel és megszűnt a torlódás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában