Helyi közélet

2012.04.19. 11:55

Bábszínház – egy mosoly áráért

Kisvárda - Szerdán Kisvárdán, a Csillag-közi Központi Társulási Óvodában tartott nagy sikerű eladást a Kalamona Bábszínház, a Hét kicsi mese darabbal.

Kisvárda - Szerdán Kisvárdán, a Csillag-közi Központi Társulási Óvodában tartott nagy sikerű eladást a Kalamona Bábszínház, a Hét kicsi mese darabbal.Vargáné Rabb Katalin és Megellai Katalin 2011-ben találkoztak egy kiállításon, ahol néhány perces ismeretség után eldöntötték, hogy ők ketten alakítanak egy bábcsoportot. Úgy tűnik jól egymásra találtak, remek hangulatú előadásokkal örvendeztetik meg a gyerekeket. Az előadásokhoz szükséges bábok, díszletek és kellékek a két bábos közös munkájának eredménye.

A Csillag-közi óvodások ajándékba kapták a bábos délutánt a kisvárdai Várda Linzer Bt.-nek és a szintén kisvárdai Doublen Kft.-nek köszönhetően. A jótékony vállalkozók elmondták: „Egy mosoly áráért szerveztük a bábszínházi délutánt a Kalamona Bábszínház közreműködésével.„Fizetségünket” meg is kaptuk a sok-sok lelkes, mosolygó kis óvodástól, akik mindvégig jól érezték magukat. Ezek a mosolyok és csillogó tekintetek mindennél többet érnek.”

A Kalamona Bábszínházról bővebb információt a www.kalamonababszinhaz.hu oldalon olvashatnak.

Durucz Gabi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában