Helyi közélet

2012.04.18. 14:44

Ifjúsági Roadshow négy helyszínen

Nyíregyháza - Két nap alatt négy helyszínen állomásozik az Ifjúsági Roadshow az EuroClip-EuroKapocs Közalapítvány szervezésében.

Nyíregyháza - Két nap alatt négy helyszínen állomásozik az Ifjúsági Roadshow az EuroClip-EuroKapocs Közalapítvány szervezésében.– A projekt elnevezése: A NATO és az EU együttműködése a közös biztonság- és védelempolitika Lisszaboni Szerződést követő fejlődésének tükrében. Mindez kapcsolódik a Külügyminisztérium NATO Kommunikációs Stratégiájához – említette prof. dr. Hajnal Béla főiskolai tanár, az EuroClip-EuroKapocs Közalapítvány Kuratórium elnöke, aki az előadók között szerepel.

Prof. dr. Gazdag Ferenc tanszékvezető tanár, Bocskor Andrea történész és Darcsi Karolina politológus is megosztja gondolatait a hallgatósággal. Pénteken 9 órától a Nyíregyházi Főiskolán, 14 órától a kisvárdai polgármesteri hivatalban, szombaton 9 órától a nyírbátori Báthory István Gimnázium és Szakközépiskolában, 14 órától a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Főiskolán kezdődik az éppen aktuális rendezvény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában