Helyi közélet

2012.04.21. 14:54

Kistérségi szavalóversenyt rendeztek Csaholcon

Csaholc - A Költészet napja alkalmából József Attila szavalóversenyt rendeztek a Csaholc Általános Iskola és Óvodában.

Csaholc - A Költészet napja alkalmából József Attila szavalóversenyt rendeztek a Csaholc Általános Iskola és Óvodában.A fehérgyarmati kistérség iskoláiból alsós és felsős korosztályból negyven diák mérhette össze a tudását, mutathatta be szavalatát a zsűri tagjai és a közönség előtt. A rendezvény térségi ugyan,de  már két éve figyelemmel kísérik a megye kultúrájáért tenni akarók. Az idei versenyt a  Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház  és az Al-Syed Bt. támogatta. A szavalóverseny díjazottjai a könyv és oklevéljutalom mellet a 2012. idényre tetszés szerint beváltható színházjegyeket is kaptak.

Alsósok: 1. Varga Dóra (Fehérgyarmat, Bárdos), 2. Nagy Mátyás (Nagyszekeres, Petőfi),  3. Huszti Bianka (Rozsály, Maróthy), Különdíj: Rostás Annamária (Tunyogmatolcs Petőfi). 

Felsősök: 1. Varga Tamás (Tiszabecs, II. Rákóczi), 2. Panulin Boglárka (Fehérgyarmat, Bárdos), 3. Ecsedi Evelin (Cégénydányád).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában