Helyi közélet

2012.04.27. 19:51

Több ezren mondták: Helló Nyíregyháza!

Nyíregyháza - A megyeszékhely barátságos város. És ez be is bizonyosodott. A hivatalos adatok szerint 8204-en küldték üdvözletüket a városnak és a nagyvilágnak.

Nyíregyháza - A megyeszékhely barátságos város. És ez be is bizonyosodott. A hivatalos adatok szerint 8204-en küldték üdvözletüket a városnak és a nagyvilágnak.Ragyogó napsütés, mosolygó emberek, színes programok fogadták a nyíregyháziakat a Kossuth téren. Még csak alig volt tizenegy óra, máris rengetegen voltak Nyíregyháza főterén.

Több iskolai osztály is kivonult, köztük az örökösföldi mórások is. A 3.b-sek torkából csak úgy harsogott a „Helló Nyíregyháza” köszöntés. A városban egész nap „köszönő buszsofőrók” rótták az aszfaltcsíkot, akik minden egyes utast külön üdvözöltek.

A téren a mosolygós arcok között találkoztunk Batizi Tamással, az önkormányzat kabinetvezetőjével is. – Szerencsére jó az idő, a nyíregyháziak pedig kaphatóak az ilyenfajta programokra, amit az országban sokan nem is gondolnának.

És igaza lett. Rengetegen voltak kíváncsiak a színpompás virágos standokra, a gyerekek vevőnek bizonyultak az arcfestésre, a videójátékokra és a különböző logikai és ügyességi feladatokra. Vasváris diákok közreműködésével délben 500 lufi emelkedett az égbe, hogy messzire vigyék a város jóhírét, hat órától pedig a Neoton Família adott élő koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában