Helyi közélet

2012.04.05. 14:44

Vaddisznót ejtettek el az orvvadászok

Szabolcsveresmart -&nbsp;A Kisvárdai Rendőrkapitányság indított nyomozást három szabolcsveresmarti férfi ellen, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy április 4-én este eddig ismeretlen módszerrel ejtettek el Szabolcsveresmart külterületén a Tisza árterében egy vaddisznót.<strong>

Szabolcsveresmart - A Kisvárdai Rendőrkapitányság indított nyomozást három szabolcsveresmarti férfi ellen, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy április 4-én este eddig ismeretlen módszerrel ejtettek el Szabolcsveresmart külterületén a Tisza árterében egy vaddisznót.Az orvvadászok cselekményét a vadőr észlelte, ő értesítette a rendőrséget. A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeképpen eljutottak az egyik feltételezett elkövető házáig, ahol felfedezték a friss vérnyomokat, majd előkerültek a vaddisznó frissen feldarabolt részei, illetve a vad szétvágásához használt eszközök is.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság a három 63-49-26 éves szabolcsveresmarti férfi ellen lopás és állatkínzás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A lopással okozott kár mintegy 80.000 forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában