Helyi közélet

2012.05.08. 07:23

Családi majális Záhonyban

Záhony - Az elmúlt hónap utolsó hetében rendezték meg a záhonyi általános iskola hagyományos Árpád-hetét, melynek keretében első alkalommal szerveztek családi majálist.

Záhony - Az elmúlt hónap utolsó hetében rendezték meg a záhonyi általános iskola hagyományos Árpád-hetét, melynek keretében első alkalommal szerveztek családi majálist.A határvárosi Árpád Vezér Általános Iskola és AMI diákhetén egyebek mellett aszfaltrajz-, szavaló- , mesemondó és népdaléneklő verseny, környezetvédelmi nap, számítástechnikai vetélkedő, filmvetítés, akadályverseny és az utolsó napon az SZMK szervezésében családi majális szórakoztatta az alsós, felsős tanulókat és hozzátartozóikat.

A majális sokrétű programja kicsik és nagyok közös futásával és gimnasztikájával vette kezdetét, majd a tanulók, osztályfőnökök, szülők hétpróba versenyével folytatódott. Ezt követően futball és kosárlabda mérkőzések, külön sátrakban szervezett gyöngyfűzés, nemezelés, májusfa díszítés, logi-klub bővítette a választékot. A tombolasorsoláson értékes nyeremények találtak gazdára, sőt a nyertes osztályok 20-20 ezer forinttal gazdagíthatták kasszáikat.

A szülői munkaközösség finom falatokkal és zsibvásárral fogadott minden érdeklődőt, este pedig disco zárta a sokszínű rendezvényt.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában