Helyi közélet

2012.05.30. 14:16

Kollégiumok versengtek Vasváriban

Tiszavasvári, Nyíregyháza, Záhony - A napokban tizenegyedik alkalommal rendezték meg Tiszavasváriban öt középiskolai kollégium sportolóinak részvételével a hagyományos Vasvári Pál Kupát.

Tiszavasvári, Nyíregyháza, Záhony - A napokban tizenegyedik alkalommal rendezték meg Tiszavasváriban öt középiskolai kollégium sportolóinak részvételével a hagyományos Vasvári Pál Kupát.Borsod megyéből a tiszaújvárosi Eötvös József Kollégium, míg megyénkből a nyíregyházi Szent Imre Kollégium, a szintén megyeszékhelyi Arany János Gimnázium és Általános Iskola Szőlőskerti Diákotthona, a záhonyi Dr. Béres József Kollégium és a házigazda intézmény versenyzői vettek részt a meghívásos rendezvényen. A résztvevők fiú teremfociban, valamint „A kollégiumok legerősebb emberei” elnevezésű összetett próbán mérték össze ügyességüket, edzettségüket. A rendezvényt Budai János tiszavasvári kollégiumvezető nyitotta meg. Kedvező időben a városi sportcsarnokban és annak kültéri pályáin folytak az izgalmas versengések, melynek végén a legjobbak kupákkal, oklevelekkel és tárgyjutalmakkal gazdagodtak.

A labdarúgásban a helyi Váci Mihály Gimnázium csapata szerezte meg az elsőséget a Szent Imre Kollégium és a Szőlőskerti Diákotthon előtt. Külön jutalmazták a legjobb játékost, a legbiztosabb kezű kapust és a legsportszerűbb csapatot. A legerősebb kollégisták versengésében csapatban és egyéniben is eredményt hirdettek. Előbbiben a Tiszavasvári Kollégium A csapata végzett az élen a Szent Imre Kollégium duóját és a helyiek B csapatát megelőzve. Egyéniben Lados Dániel (T.vasvári), Juhász Roland (Szent I. Koll.) és Nyitrai Attila (T.vasvári) állhatott a dobogóra.

Lelesz Csaba - Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában