Helyi közélet

2012.05.03. 18:05

Nőgyógyászati előadás a záhonyi kollégistáknak

Záhony - Szerda délután a helyi művelődési házban Dr. Tolcsvay Melinda háziorvos, gyermek szakorvos tartott előadást a záhonyi Dr. Béres József Kollégium diáklányainak.

Záhony - Szerda délután a helyi művelődési házban Dr. Tolcsvay Melinda háziorvos, gyermek szakorvos tartott előadást a záhonyi Dr. Béres József Kollégium diáklányainak.Az előadó a méhnyakrákkal kapcsolatos legfontosabb ismeretekről tartott prezentációt a diákotthon első, második és harmadik évfolyamos leány kollégistáinak, de az ismeretterjesztés kiterjedt a családi életre nevelés néhány más kérdéskörére is.

Az interaktív foglalkozás keretében a résztvevők a nyilvánosan megfogalmazott kérdéseikre kapott válaszok mellett egyéni tanácsokat is kérhettek az előadótól. A tiszabezdédi háziorvosnő a határvárosban már több alkalommal tartott érdekes és hasznos ismeretterjesztő előadásokat aktuális témákban.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában