Helyi közélet

2012.05.02. 14:40

Süninek égett a hasa Nagykállónál

Nagykálló - Egy kamion füstölt szerdán délután a 403-as főúton Nagykálló közelében, a tűzoltókat riasztották az oltáshoz.

Nagykálló - Egy kamion füstölt szerdán délután a 403-as főúton Nagykálló közelében, a tűzoltókat riasztották az oltáshoz.A Süni feliratú táblával közlekedő  kamion fával rakottan tartott a 403-as főúton szerda délután Oros felől Nagykálló irányába. A 4-es km szelvény közelében figyelt fel a lentről jövő füstre a sofőr, félreállt, és hívta a hivatásos tűzoltókat, majd érkezésükig megpróbálták több poroltóval elfojtani a lángot. Azt sikerült elérni, hogy nem terjedt át az utasfülkére illetve a rakományra a tűz.

A szakemberek érkezés után pillanatok alatt eloltották a füst forrásaként szolgáló tüzet, ami lehet, hogy valamilyen elektromos szigetelési hibaként keletkezett. Az autópálya rendőrség is felvette az adatokat. Azt, hogy a kamion tudott-e továbbmenni nem tudni. A keletkezett kár nem jelentős. A forgalomban csak elenyésző fennakadást okozhatott az eset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában