Helyi közélet

2012.06.23. 10:11

Árokba hajtott és felborult egy Opel Kántorjánosi közelében

Baktalórántháza, Flóratanya - Péntek este egy Opel tartott a 49153-as úton Kántorjánosi felé Baktalórántházáról. Az autó egy kanyart követően (Flóratanyánál) tisztázatlan okból balra leszaladt az útról, árokba sodródott, onnan visszaugrott az útra majd tetőre borult.

Baktalórántháza, Flóratanya - Péntek este egy Opel tartott a 49153-as úton Kántorjánosi felé Baktalórántházáról. Az autó egy kanyart követően (Flóratanyánál) tisztázatlan okból balra leszaladt az útról, árokba sodródott, onnan visszaugrott az útra majd tetőre borult. A gépkocsiban utazó 4 személy megsérült, a mentők kórházba vitték őket. A műszaki mentéshez riasztást kaptak a Katasztrófavédelem tűzoltói. Az utat lezárták, és a rendőrség eljárás során tisztázza a felelősség kérdését. Az egy kicsit furcsa volt, hogy az autónak csak egyetlen féknyoma volt látható, nem zárható ki a műszaki hiba sem. Az anyagi kár jelentős.

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában