Helyi közélet

2012.06.20. 13:32

Diákönkormányzati nap a nyírbogáti Vántus István ÁMK-ban

Nyírbogát - Az utolsó nap, június 18-án sokadik alkalommal rendezték meg a nyírbogáti Vántus István ÁMK iskolájában a diák önkormányzati napot, Papp Regina diákönkormányzatot segítő tanárnő szervezésében.

Nyírbogát - Az utolsó nap, június 18-án sokadik alkalommal rendezték meg a nyírbogáti Vántus István ÁMK iskolájában a diák önkormányzati napot, Papp Regina diákönkormányzatot segítő tanárnő szervezésében.A szülői munkaközösség is részt vállalt, felügyelték a versenyeken a gyerekeket, a szabályok betartását. Színes programok, izgalmas vetélkedők vártak diákjainkra. A napot sorversennyel indították, melyen osztályonként nyolc tanuló vehetett részt. Ezzel párhuzamosan kreszverseny zajlott a Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársainak közreműködésével, a gyerekek szellemi és ügyességi játékokban mérhették össze erejüket. Az elmaradhatatlan foci, tollas - és táncverseny alaposan kitikkasztotta a diákokat, ezért jól hűsített az udvaron kapható fagyi, illetve nagy sikere volt a vattacukornak is. A gyerekek örömére Kovács Judit tanárnő, testvére, Kovács Lilla és a hatodikos lányok mulatságos maszkokat festettek a vállalkozó kedvű gyerekek arcára. Dél felé elkészült a falu kemencéjében készített kenyérlángos és slambuc is. A napot délután 13 órakor eredményhirdetéssel zárták.

A pedagógusok és a szülők együttműködése meghozta eredményét, hiszen mindenki jól érezte magát – tudtuk meg Pál Anita tanárnőtől.

Köszönjük azok segítségét, akik hozzájárultak a nap sikeréhez!

Gulyás Jánosné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában