Helyi közélet

2012.06.29. 14:52

Díjeső „hullott” Tiszadobon

Tiszadob - Galyas Stella a Tehetség díjat is kiérdemelte, mert éveken át növelte Tiszadob jó hírnevét munkájával, tehetségével és teljesítményével.

Tiszadob - Galyas Stella a Tehetség díjat is kiérdemelte, mert éveken át növelte Tiszadob jó hírnevét munkájával, tehetségével és teljesítményével.Megünnepeljük azt, amit meg tudtunk valósítani. Őszintén állíthatom, hogy komoly és eredményes munkát tudhat maga mögött a tiszadobi Széchenyi István Általános és Alapfokú Muvészeti Iskola tantestülete. Terveztünk, dolgoztunk, küzdöttünk, izgultunk és együtt örültünk a sikereknek. Az elmúlt tanévben összesen 307 tanulója volt Iskolánknak 12 osztályban, ebből 276 nappalis tanuló. Művészeti iskolásaink (összesen 118 fő) közül 22-en zene tagozatosak, a többiek színjátszók, társas táncosok, néptáncosok és leendő képzőművészek.

A SZIÁAMI tanulmányi átlaga 3,56 lett, ez jobb, mint a 2010-es esztendőben, de kicsivel gyengébb, mint a tavalyi tanévben volt. A tanulóink magatartása számszerűsítve is jó, szorgalmuk azonban jobb is lehetne a jelenlegi 3,7-nél.

Kimondhatatlanul, pontosabban szólva kimondottan büszkék vagyunk a kitűnő tanulmányi eredményt elért 31 diákra, a jeles bizonyítványt kapott 15 fiatalra, a kiemelkedő sporteredményt produkáló 26 gyerekre, a tanulmányi versenyekről szép eredményekkel hazatérő közel 60 versenyzőre, valamint a művészeti iskolában kiválóan teljesítő 34 diákunkra.

A június végi tanévzárón természetesen nem feledkeztünk el iskolánk büszkeségeinek jutalmazásáról, teljesítményük elismeréséről. A legjobbak „Érdemes Széchenyis Tanuló” oklevelet kaptak, egy végzős diák, Galyas Stella a Tehetség díjat is kiérdemelte, mert éveken át növelte Tiszadob jó hírnevét munkájával, tehetségével és teljesítményével. A nyíregyházi Zay gimnáziumban továbbtanuló Stellát ösztöndíjjal jutalmazta a Heuréka Egyesület.

Dicséretet érdemelnek a Széchenyi iskola dolgozói, pedagógusai is egész éves, lelkiismeretes munkájukért, csakúgy mint a a szülői munkaközösség, a fenntartó önkormányzat. a civil szervezetek és a társintézmények. A nevelőtestület tagjai közül „A Tiszadobi Tanulókért” elnevezésű szakmai, erkölcsi elismerést, illetve az ehhez járó díszoklevelet és emlékplakettet idén Szabó Pétemé, Szőke Katalin, Tóth Erzsébet és Vitányi Györgyné vehette át. Ugyanilyen elismerésben részesült az iskolai alapítvány kuratóriumának volt elnöke, dr. Tóth Levente is.

Vitányi György iskolaigazgató, SZIÁAMI, Tiszadob

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában