Helyi közélet

2012.06.28. 15:02

Felvidéki falunapon forgatják a botot

Nyíregyháza, Kecső - A Kassai kerületben, a rozsnyói járásban található kis felvidéki településre, Kecsőre utazik június 29-én, pénteken a Jonathán Gyermek, Ifjúsági és Tánc Közhasznú Egyesület felnőtt mazsorettcsoportja, ugyanis a fiatalok egy kistérségi falunapra kaptak meghívást – tájékoztatta szerkesztőségünket Kapu Tiborné, az egyesület alelnöke.

Nyíregyháza, Kecső - A Kassai kerületben, a rozsnyói járásban található kis felvidéki településre, Kecsőre utazik június 29-én, pénteken a Jonathán Gyermek, Ifjúsági és Tánc Közhasznú Egyesület felnőtt mazsorettcsoportja, ugyanis a fiatalok egy kistérségi falunapra kaptak meghívást – tájékoztatta szerkesztőségünket Kapu Tiborné, az egyesület alelnöke.A festői környezetben lévő településen nemcsak szereplés, hanem túrázás is vár a fiatalokra, hiszen a mozgás a lételemük.

A mazsorettek július 9. és 15. között Szigligeten táboroznak, azonban ott nemcsak pihenés vár reájuk, hanem több felllépés is. Szerepelnek többek között a tábor lakói előtt, táncolnak a szigligeti strandon és a várban is. A fiatalok már tavaly is bemutatkoztak Szigligeten nagy sikert aratva, ezért ismét nagyon várja őket a Balaton-parti település.

Nemcsak pihenésből és fellépésből áll a nyári vakáció a leányok számára, „edzőtáborban” is fejleszthetik, csiszolhatják majd tudásukat, technikai felkészültségüket. A július végén Kisvárdán megrendezendő tábor munkájában az egyesület kisebb és nagyobb mazsorettjei egyaránt részt vesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában