Helyi közélet

2012.06.23. 12:22

Küldjön hírt!- Járhatatlan úton nap mint nap

Nyíregyháza, Salamonbokor - Tiszteletem Önöknek, nagyon rég szeretném önökkel a kapcsolatot felvenni. A város peremén élünk, de mégis a világ végén. Salamonbokorban lakom, a Szélsőbokri út felöl járunk be, az úgynevezett Rókabokri úton.- írja olvasónk Liskány Istvánné.

Nyíregyháza, Salamonbokor - Tiszteletem Önöknek, nagyon rég szeretném önökkel a kapcsolatot felvenni. A város peremén élünk, de mégis a világ végén. Salamonbokorban lakom, a Szélsőbokri út felöl járunk be, az úgynevezett Rókabokri úton.- írja olvasónk Liskány Istvánné.Ami már nem egyszer feltűnt az oldalukon, de nem a jó jóságárol hanem a minősíthetetlen rossz állapotáról. NAP MINT NAP MEGKÜZDÜNK azzal, hogy végig haladunk rajta, úgy nekünk egy megpróbáltatás akár csak a gépjárműveinknek.

Lassan már a hetedik hónapot írjuk, de még ebben az évben még egyszer sem volt megjavítva annak ellenére, hogy számtalan telefonnal jeleztük az út rossz állapotát, bárhogy kérjük a javítást, azt a választ kapjuk: továbbítom a kollégának.

EZ NEKÜNK NEM ELÉG, mert minden évben a lengéscsillapitó és pénztárcánk bánja. LEGYENEK SZÍVESEK TENNI ÉRTÜNK VALAMIT.

Nagyon várjuk a segítségüket, tisztelettel: Liskány Istvánné Nyíregyháza Salamonbokor

Kollégáink jövő héten megpróbálnak utánajárni a problémának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában