Helyi közélet

2012.06.27. 14:09

Marás után jöhet a meleg aszfalt

Nyíregyháza - Tizenhat nyíregyházi utcában szerdán kezdetét vette a kátyúzás, melynek során a héten először felmarják az utat, a következő héten pedig a felmart felületeket aszfaltozzák le. A munkák érintik a kertvárosi, orosi és belvárosi utakat is – tudtuk meg a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. sajtóreferensétől.

Nyíregyháza - Tizenhat nyíregyházi utcában szerdán kezdetét vette a kátyúzás, melynek során a héten először felmarják az utat, a következő héten pedig a felmart felületeket aszfaltozzák le. A munkák érintik a kertvárosi, orosi és belvárosi utakat is – tudtuk meg a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. sajtóreferensétől.Maurer Erzsébet elmondta: ezen a nyáron 5900 négyzetméternyi útfelületen 500 tonna meleg aszfaltot dolgoznak be a javításra váró útszakaszokba. Az útfelújításokra összesen 27 millió forintot fordítanak, a munkálatok várhatóan augusztus 17-éig tartanak.– A város több pontján dolgoznak majd párhuzamosan a szakemberek, ez idő alatt az adott útszakaszokon sebességkorlátozásra, előzési tilalom bevezetésére, de akár kézi forgalomirányításra is számíthatnak az arra közlekedők. A kátyúzási munkák idejére a lakosság megértését és türelmét kérjük – tette hozzá a sajtószóvivő.

Ütemezés

Június 27., szerda: Blaha Lujza sétány - Krúdy köz (Volán mellett) - Hímes u. - Vörösmarty tér

Június 28., csütörtök: Őz köz - Fészek u. - Legyező u. - Derkovits u. - Dugonics u.

Június 29., péntek: Kezdő u. - Csermely köz - Élet u. - Róka u. - Alkotmány u.

A felmart felület aszfaltozása

Június 29., péntek:  Krúdy köz - Vörösmarty tér - Hímes u.

Az összes többi felmart utca aszfaltozása július 2-a és július 6-a között történik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában