Helyi közélet

2012.07.28. 14:55

Családi nap és csarnokavató a Hübnernél

Nyíregyháza - A bokrétaavató után újra jeles nap volt a mai a Hübner-H Gumi és Műanyagipari Kft. életében, hiszen hivatalosan is átadták a kibővített II-es, és a mostanra elkészült III-as üzemcsarnokot.

Nyíregyháza - A bokrétaavató után újra jeles nap volt a mai a Hübner-H Gumi és Műanyagipari Kft. életében, hiszen hivatalosan is átadták a kibővített II-es, és a mostanra elkészült III-as üzemcsarnokot. A családi nappal egybekötött csarnokavatón az anyacég tulajdonosa, Reinhardt Hübner, és az ügyvezető, Helge Förster is jelen volt, csakúgy mint a nyíregyházi cégcsoport ügyvezető igazgatója, Ingo Heerdt is.Utóbbi beszédében hosszasan méltatta a kivitelező cég és a megyeszékhely érdemeit a megvalósult beruházás során végzett munkájuk okán.

- A közel hárommilliárd forint összértékű beruházás során megépült új csarnok révén akát ötven százalékkal is nőhet a termelés - derült ki Reinhardt Hübner tulajdonos szavaiból. A beruházás mevalósulásában dr. Czomba Sándor foglalkoztatásügyi államtitkár is sokat segített, aki Örömét fejezte amiatt, hogy a Hübner évek óta folyamatosan fejleszt és ezzel új munkahelyeket teremt Szabolcsban, ami nagyon nagy szó manapság.

A szalagátvágás után véget ért a hivatalos program, a színpadon Kocsis Janika szolgáltatta a talpalávalót, a fiatalok rengeteg program közül választhattak (csocsó, ugrálóvár, dodzsem, darts), majd kisvártva elkészült a gulyás, jöttek a különféle grillezett húsok, kezdetét vette a móka és a kacagás.

-Tarnavölgyi Gergely-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában