Helyi közélet

2012.07.09. 12:41

Fogatok és falatok a nyírtassi falunapon

Nyírtass - Bár falunapot rendez július 14-én  a helyi sportpályán Nyírtass önkormányzata, ennek ellenére a programokra szeretettel várják a térség lakóit is. Aki pedig úgy dönt, hogy részt vesz a programokon, alaposan készüljön fel, mert a szemnek, a szájnak és a fülnek is jut bőven az élményekből.

Nyírtass - Bár falunapot rendez július 14-én  a helyi sportpályán Nyírtass önkormányzata, ennek ellenére a programokra szeretettel várják a térség lakóit is. Aki pedig úgy dönt, hogy részt vesz a programokon, alaposan készüljön fel, mert a szemnek, a szájnak és a fülnek is jut bőven az élményekből.A lovas fogatok felvonulásával 10 órakor kezdődik  a falunap, s a főzőverseny résztvevői is ekkor kezdhetik el készíteni a finomságokat. A vendégeket 11 órakor köszönti Jenei Erzsébet polgármester, s beszédet mond a testvértelepülés, Koncháza polgármestere, Bodnár József is.

Azt ezt követő kulturális műsorban fellépnek a helyi óvodások, a helyi amatőr néptánccsoport tagjai, a Gyöngyszemek hagyományőrző néptánccsoport tagjai. Az érdeklődők megtudhatják azt is, kié Nyírtass legfinomabb pálinkája.

A délutáni és esti programban fellép többek között a nagyecsedi Lápilurkók néptáncegyüttes, Karászi Roland (freestyle), Szabó Ákos (motor), a koncházi Csillag hagyományőrző csoport, Szirota Jennifer, Lola, Roberto, a mulatós masszőr.

Tűzijáték színesíti a programot 23 órakor, majd élőzenés utcabál következik hajnalig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában