Helyi közélet

2012.07.05. 13:32

Önt zavarják a lakott területen belül száguldozó motorosok?

Olvasóinkat kérdeztük: Önt zavarják a lakott területen belül száguldozó motorosok?

Olvasóinkat kérdeztük: Önt zavarják a lakott területen belül száguldozó motorosok?Dr. Szendrei István ebből a szempontból kimondottan veszélyeztetett környéken él, de ennek ellenére nem zavarják különösképpen a motorozók. – Lehet ez azzal magyarázható, hogy elég magas a tűrőképességem – meséli a kiskörút mellett élő nyugdíjas úr.

Győri Eliza Balkányban él, a szomszédságában lakik egy fiatalember, aki elég sokszor bőgeti a sportmotorját. – Késő este, kora reggel, mindig akkor, amikor pihennék. Engem ez kimondottan zavar – meséli a tizenkilencéves lány.

Szoták Edit bökönyi, nemrég egy fiatal balesetet is szenvedett a településén abból kifolyólag, hogy a megengedettnél jóval gyorsabban száguldozott a kétkerekűjével.

Kovács Eriket nem zavarják a felelőtlen fiatalok. – Bár ez addig igaz csak, ameddig nem az én egészségemet veszélyeztetve közlekednek.

Soltész József azon a véleményen van, hogy ahol nem lehet, ott ne száguldozzanak, mert az ön- és közveszélyes. – Még nincs jogsim, de ha lesz, az csak autóra teszem majd le.

Laczkovszky Éva felháborító látványnak tartja, amikor a Kossuth utcán akár 160-al repesztenek a fiatalok. – Ha látná őket az édesanyjuk, biztosan szégyenkezne magában. Ráadásul ha felborulnak, nemcsak magukban teszenk kárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában