Helyi közélet

2012.08.05. 13:14

Nem találok munkát

Nyíregyháza - Nem találok munkát, pedig két szakmám is van. Áruházeladóként dolgoztam 10 évig, innen mentem férjhez, szültem három gyereket. De a féjrem ivott, ütött, vert, így 12 év után elhagytam.

Nyíregyháza - Nem találok munkát, pedig két szakmám is van. Áruházeladóként dolgoztam 10 évig, innen mentem férjhez, szültem három gyereket. De a féjrem ivott, ütött, vert, így 12 év után elhagytam. Szinte elmenekültem egy ismerős családhoz Borsod megyébe. Gyermekeimet nem tudtam elvinni, így itt hagytam őket abban a hitben, hogy 1-2 hónap és elviszem, biztos voltam benne, hogy találok munkát. Sajnos a környéken sem találtam. Szerencsen a Munkaügyi Központ segítségével elvégeztem egy pék tanfolyamot, ahol gyakorlaton voltam, a Körömi Kenyérgyár bezárt.

Közben elváltunk, a bírónő a gyermekeimet a férjemnek ítélte, mert nekem nincs munkahelyem. Harmincezer gyermektartást kell fizetnem havonta. Édesapám befogadott, csak munkahely kellene. Több helyre beadtam a pályázatomat. Ha nem tudok gyerektartást fizetni, börtönbe zárnak. Én segélyből nem tudok élni. Bármilyen becsületes munkát elvégeznék. Regisztrált munkanélküli vagyok. Nyíregyháza külterületén lakom, bárhová elmennék. Kérem, ha tud valaki segítsen nekem. Jogosítványom is van, de autóm nincs. telefonszámom: 20/591-05-77.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában