Helyi közélet

2012.09.18. 09:07

Baleset tanúit keresi a rendőrség

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya közúti baleset gondatlan okozása miatt indított nyomozást, egy pénteki baleset ügyében. 2012. szeptember 14-én 17 óra 50 perckor egy JEE-143 frsz-ú Nissan típusú személygépkocsi közlekedett Nyíregyháza Szegfű utcán, a Család utca felől a László utca irányába.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya közúti baleset gondatlan okozása miatt indított nyomozást, egy pénteki baleset ügyében. 2012. szeptember 14-én 17 óra 50 perckor egy JEE-143 frsz-ú Nissan típusú személygépkocsi közlekedett Nyíregyháza Szegfű utcán, a Család utca felől a László utca irányába.Haladása során, amikor a Szegfű utca és László utca kereszteződéséhez érkezett, oda behajtva összeütközött a László utcán neki balról, az Inczédy sor felől érkező, és a Hunyadi utca irányába egyenesen továbbhaladni szándékozó LYU-906 frsz-ú Mercedes típusú terepjáró gépkocsival. A terepjáró bal elejével a Nissan személygépkocsi bal oldalának nekiütközött, ami ezt követően a forgalmi sávokat elválasztó kiemelt járdaszigetnek csapódott, ahonnan a Hunyadi utca felől érkező forgalmi sávokba csapódva, tetejére borulva állt meg.

A rendőrség a baleset bekövetkezésének körülményei tisztázása érdekében szemtanúk jelentkezését várja. Továbbá kérjük, hogy jelentkezzenek azok is, akik a konkrét ütközést nem látták, de a baleset idején az útkereszteződésben található bármelyik gyalogos-átkelőhelyen éppen áthaladtak, vagy a kereszteződés közvetlen környezetében tartózkodtak, és hallották az ütközésből eredő csattanást. Jelentkezni a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Nyíregyháza, Stadion u. 1-5. sz.) személyesen, vagy telefonon a 42/524-600/36-94-es telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában