Helyi közélet

2012.09.10. 14:50

Csütörtökön ülésezik a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének megyei tagozata

Nyíregyháza - A FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tagozata várja a megye fiatal vállalkozóit egy közös, előadásokkal tarkított programra szeptember 13-án 18 órától a Rolling Rock Cafe-ban.

Nyíregyháza - A FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tagozata várja a megye fiatal vállalkozóit egy közös, előadásokkal tarkított programra szeptember 13-án 18 órától a Rolling Rock Cafe-ban.A rendezvényen részt vesz Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító elnöke is, bemutatkozik a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének új Szabolcs megyei elnöksége. Az elnöki pozíciót immár Horváth Gábor tölti be, aki több sikeres vállalkozásnak is tulajdonosa.

Az elnökség új tagjainak bemutatásán túl a megye gazdasági helyzetéről is szó lesz. Az eseményen Dr. Teschmayer Gábor, a megyei kormányhivatal főigazgatója is tart egy előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában