Helyi közélet

2012.09.06. 07:30

Ingyenes műszaki vizsgálat autósoknak

Nyíregyháza - A balesetmegelőzés és környezetvédelem jegyében országos kampányt indítottak, ennek keretében díjmentesen végeznek a gépjárműveken műszaki ellenőrzést. Pénteken az autósok Nyíregyházán a Pazonyi úti szupermarket parkolójában vethetik alá járműveiket ingyenes műszaki vizsgálatoknak 10-18 óráig.

Nyíregyháza - A balesetmegelőzés és környezetvédelem jegyében országos kampányt indítottak, ennek keretében díjmentesen végeznek a gépjárműveken műszaki ellenőrzést. Pénteken az autósok Nyíregyházán a Pazonyi úti szupermarket parkolójában vethetik alá járműveiket ingyenes műszaki vizsgálatoknak 10-18 óráig.Az Autonet és az AUTOMEISTER szervizhálózathoz tartozó Autó Sz and B Kft. közös projektjének köszönhetően az érdeklődők minden ellenszolgáltatás nélkül vizsgáltathatják meg autóik abroncsainak, felfüggesztésének, akkumulátorának, lámpáinak, fékjének és fékfolyadékának az állapotát.

– Sok gépjárművezető nem is tud arról, hogy egyáltalán problémák vannak autójával, és valljuk be őszintén, most a gazdasági válság közepén sokak számára nem az a legfontosabb, hogy rendszeresen szervizbe vigyék ellenőrzésre az autójukat, éppen emiatt kezdeményeztük ezt az akciót - számolt be Hegedűs Gábor, az AUTOMEISTER hálózat szakmai vezetője a kezdeményezés alapötletéről. Az Autonet három évvel ezelőtt hívta életre a Pit Stop névre keresztelt autódiagnosztikai road showját, azzal a célkitűzéssel, hogy az autósokban minél inkább tudatosítsa a járműveik technikai állapota iránti felelősségüket. A road show Debrecenben indult egy kétnapos akcióval, majd Kecskeméten, Budapesten, Érden folytatódott, az őszi szezonban pedig Nyíregyházán és Százhalombattán várják az érdeklődőket.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában