Helyi közélet

2012.09.24. 09:03

Készülődhetünk a (táv)fűtési szezonra

Nyíregyháza - A Nyírtávhő és Techem Kft. szakembereit faggathatják olvasóink a csütörtöki fórumon.

Nyíregyháza - A Nyírtávhő és Techem Kft. szakembereit faggathatják olvasóink a csütörtöki fórumon.A fűtési szezon közeledtével számos kérdéssel keresték meg olvasóink szerkesztőségünket. Az észrevételek jelentős része a nyíregyházi távfűtéses lakásokban élő fogyasztóktól érkezett a távhőszolgáltatás díjaira, az adósságrendezés módjára, az igénybe vehető támogatási lehetőségekre, valamint a fűtési költségmegosztókra és a számlázásra vonatkozóan.

Lapunk úgy döntött, a múltkori, a TIGÁZ szolgáltatásával kapcsolatos lakossági fórumhoz hasonlóan újabb Kelet-vitát rendez Nyíregyházán, ezúttal a Nyírtávhő és a Techem Kft. „főszereplésével”. Szeptember 27-én, csütörtökön 16.30 órától a Váci Mihály Kulturális Központ kamaratermébe várjuk mindazokat, akik válaszokat szeretnének kapni kérdéseikre a szakembereitől.

A Nyírtávhő Kft. részéről – a visszajelzések szerint – jelen lesz többek között a cég új ügyvezető igazgatója, Arday Balázs és Baji László energia elszámolási és számlázási osztályvezető, a Techem Kft.-t pedig Szűcs György képviseli majd. A nyíregyházi önkormányzattól Batizi Tamás kabinetfőnök és dr. Loványi István Györgyné, a Portfólió Menedzsment Referatúra vezetője kapott meghívást lapunktól, valamint Groska Zoltán, a Jogfosztottak Klubja vezetője is jelezte részvételi szándékát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában