Helyi közélet

2012.09.25. 07:47

Lakatlan házból vitt kórházba a mentő egy embert Nyíregyházán

Nyíregyháza - Füstmérgezés gyanúja miatt vitt kórházba egy embert a mentő Nyíregyházán, miután a tűzoltók bejutottak egy lakatlan belvárosi házba, ahol tűz ütött ki.

Nyíregyháza - Füstmérgezés gyanúja miatt vitt kórházba egy embert a mentő Nyíregyházán, miután a tűzoltók bejutottak egy lakatlan belvárosi házba, ahol tűz ütött ki.Hétfő este tüzet jeleztek Nyíregyházán a Szarvas utca egyik lakatlanul álló házából. A Katasztrófavédelem nyíregyházi tűzoltói már jól ismerték a kárhelyet, hiszen idén legalább háromszor kellett ott beavatkozni. A házba bejutó hajléktalanok elképesztő környezetben élnek ott. Mindent elborít az ürülék, a hulladék, ami nem egyszerűen szemetes, hanem fertőző.

A szomszédban lakó elmondta, hogy patkányok járnak át hozzájuk, ezért már csapdákat kénytelenek kirakni, egy másik szomszéd elmondta, hogy ma délután akkor menekült ki egy légyottra vágyó pár, amikor megérkeztek a hajléktalanok. Lehet, hogy közegészségügyi szempontból még az épület lerombolása is jobb lenne.

Most a rendőrök vették fel az adatokat, a kórházba vitt személy ugyanis két másikkal volt bent, de ők elszeleltek. A tűz feltételezett oka egy bedobott cigaretta lehetett, az anyagi kár nem jelentős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában