Helyi közélet

2012.09.09. 10:24

Megsérült a tetőre boruló Opel sofőrje Rohod közelében

Rohod - Zavaros hátterű karambol történt szombat este Rohod közelében, amikor egy autó felborult, a benne ülő személy megsérült.

Rohod - Zavaros hátterű karambol történt szombat este Rohod közelében, amikor egy autó felborult, a benne ülő személy megsérült.

Az elsődleges információ szerint szombaton este egy Opel tartott Rohod felől Nyírjákó irányába egy aszfaltozott mellékúton. A települést elhagyva kb. 2 kilométerrel távolabb a gépkocsit vezető személy balra próbált egy útra bekanyarodni de vélhetően rosszul választotta meg a haladási sebességet, mert az Opel jobbra lesodródott az úttestről.

A balban egy árokban a partfalnak ütközött, majd a tetejére borult. A balesetben a gépkocsi vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A műszaki mentéshez a Katasztrófavédelem baktalórántházi tűzoltói kaptak riasztást. A baktalórántházi rendőrőrs vizsgálja a körülményeket, azt is, hogy a tulajdona volt-e a jármű a vezetőnek, ivott-e és volt -e vezetői engedélye.

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában