Helyi közélet

2012.10.10. 12:59

Mángorló vagy mosógép?

Nyíregyháza - A Viasat3 népszerű kvízműsora a Nyered, ha mered, melyben családok, baráti társaságok a saját berendezési tárgyaikat teszik kockára jobb, nagyobb és vadonatúj háztartási eszközök reményében, Kovács Áron vezetésével.

Nyíregyháza - A Viasat3 népszerű kvízműsora a Nyered, ha mered, melyben családok, baráti társaságok a saját berendezési tárgyaikat teszik kockára jobb, nagyobb és vadonatúj háztartási eszközök reményében, Kovács Áron vezetésével.Csütörtökön este a nyíregyházi Radócz család vág neki a kérdésözönnek, a vidám társaság a jó válaszokért cserébe egy mosógépre vágyik. Nyíregyházán Radócz István, a felesége, a két gyermekük és a családfő édesanyja várta a stábot, mely akkor még nem tudta, hogy egy nagyon vidám délutánnak néz elébe. – Nem vagyunk búskomorak, azt biztos – mondja Radócz István, s hozzáteszi: elég sok nehézséggel kell szembenézniük, a problémákat pedig csak úgy tudják áthidalni, ha vidámak, ha minden körülmény ellenére mosolyognak, s jól érzik magukat.

– Benne vagyunk mindenben, ami feldobja a családot, ez a játék pedig épp ilyen volt. Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteget nevettünk, kíváncsian várom az adást, hogy mindez milyen lesz majd képernyőn nézve. Radócz István szerint a kérdések között voltak egyszerűek és nagyon kemények is. – Mondtam is az édesanyámnak, hogy ha nem tudja a válaszokat, mángorlóval fogunk mosni! – meséli nevetve.

Hogy azzal mosnak-e, vagy egy új mosógépet használnak-e, a csütörtöki adásból kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában