Helyi közélet

2012.10.05. 11:49

Mélységi migrációs és közlekedésbiztonsági ellenőrzés volt szerdán

A Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Osztálya október 4-én 10.00 órától 17.00 óráig a 41-es számú főúton, mélységi migrációs és közlekedésbiztonsági ellenőrzést hajtott végre. Az ellenőrzés célja elsősorban a lopott gépjárművek kiszűrésére, valamint a közlekedési szabályok betartatására irányult.

A Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Osztálya október 4-én 10.00 órától 17.00 óráig a 41-es számú főúton, mélységi migrációs és közlekedésbiztonsági ellenőrzést hajtott végre. Az ellenőrzés célja elsősorban a lopott gépjárművek kiszűrésére, valamint a közlekedési szabályok betartatására irányult.Az ellenőrzés során 18 gépjármű hatósági engedélyét vonták be az intézkedő rendőrök. Hét alkalommal szabálysértési feljelentésre, 33 személlyel szemben összesen 275.000 forint helyszíni bírság kiszabására került sor, valamint 9 személlyel szemben a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában