Helyi közélet

2012.10.03. 14:34

Olvasónk írja: A sors kegyetlen

Az elmúlt három év alatt súlyos veszteség érte a megye horgász mozgalmát, elvesztettünk öt egyesületi elnököt és a szövetség elnökét is.

Az elmúlt három év alatt súlyos veszteség érte a megye horgász mozgalmát, elvesztettünk öt egyesületi elnököt és a szövetség elnökét is.A sors kegyetlen és nem válogat, a múlt hónapban újabb szomorú esemény történt, eltávozott az élők sorából Doránt Vilmos, a Laguna 2D Kft ügyvezetője (tulajdonosa). Igaz, ő nem horgászott, de száz szállal kötődött a megye horgász mozgalmához.

Az 1980-as évek elején kezdték feleségével a Búza téri kis butikba a horgászfelszerelések árusítását. Majd amikor a HOKÉV kivonult Nyíregyházáról, elkezdte a Debreceni utcán a Laguna Horgász Nagyker kialakítását. Kiváló kapcsolatot létesített a Sporthorgász Szervezetek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szövetséggel, és a horgász egyesültekkel. Önzetlenül támogatta a megye horgászsport mozgalmát, hiszen ő maga is elismert sportember volt. Ha ideje engedte, részt vett az egyesületi és megyei versenyeken, ahol mindig különdíjakkal lepte meg a rendezőket és a versenyzőket. Támogatta a megye ifjúsági horgászsportját és az ifjúsági táborokat, komoly anyagi segítséggel. Amit ezúton is megköszönünk neked és családodnak! Együttérzéssel kívánunk vigasztalódást a családnak, és mindazoknak, akik szerettek és tiszteltek!

Kedves Vili barátunk nyugodjál békében.Virág Imre, a szövetség elnöke, a megye horgászai nevében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában