Helyi közélet

2012.10.16. 16:05

Olvasónk írja: Tisztelet a kornak!

Gergelyiugornya - Már hagyománnyá vált, hogy évente egy alkalommal összejövünk, hogy egy ünnepi műsor keretében a gergelyiugornyai általános iskolában kifejezzük hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket és szeretetünket azok iránt, akik hosszú, munkában eltöltött évek után köztünk töltik a megérdemelt nyugdíjas éveiket.

Gergelyiugornya - Már hagyománnyá vált, hogy évente egy alkalommal összejövünk, hogy egy ünnepi műsor keretében a gergelyiugornyai általános iskolában kifejezzük hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket és szeretetünket azok iránt, akik hosszú, munkában eltöltött évek után köztünk töltik a megérdemelt nyugdíjas éveiket.Ünnepségünket Filep Sándor polgármester köszöntője nyitotta meg, melyet tanulóink verses, zenés, táncos összeállítása követett. A helyi nyugdíjas klub versekkel köszönte meg a gyereke szívhez szóló műsorát, majd Nyíri János tiszteletes köszöntette az egybegyűlteket. Az iskola dolgozói pogácsával és teával kedveskedtek a vendégeknek.

Garamvölgyi-Kiss Bernadett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában