Helyi közélet

2012.10.18. 13:50

Vascsővel is ütötték egymást

Baktalórántháza - Baktalórántháza belterületén intézkedtek a rendőrök 2012. október 18-án reggel, egy ötfős garázda társasággal szemben.

Baktalórántháza - Baktalórántháza belterületén intézkedtek a rendőrök 2012. október 18-án reggel, egy ötfős garázda társasággal szemben.A rendelkezésre álló adatok szerint B. Béla, B. Richárd, és B. Norbert leveleki lakosok, korábbi nézeteltérésük miatt keveredtek szóváltásba H. József és Cs. Gábor baktalórántházai lakosokkal. A gyanúsítottak dulakodni, verekedni kezdtek, majd egy vascső is előkerült, amellyel kölcsönösen bántalmazták egymást. A bűncselekmény során mindannyian könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházai Rendőrőrsének munkatársai mind az öt személyt előállították, és felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság miatt indítottak velük szemben büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában