Helyi közélet

2012.11.11. 12:00

Egy villanyoszlop volt ott mégis megtalálta a Citroen

Dombrád - Szombaton késő este történt közlekedési baleset Dombrádon. Az elsődleges információ szerint egy Citroen tartott Dombrád belterületén a Kossuth utcán ( 3834-es út dombrádi szakasza ) a belváros irányába.

Dombrád - Szombaton késő este történt közlekedési baleset Dombrádon. Az elsődleges információ szerint egy Citroen tartott Dombrád belterületén a Kossuth utcán ( 3834-es út dombrádi szakasza ) a belváros irányába. A jármű tisztázatlan okból jobbra letért az úttestről, majd villanyoszlopnak ütközött. A betonoszlop kettétört és csak a feszülő vezetékek tartották, a gépkocsi pedig a menetiránnyal szemben, félig az árokban, félig a padkán állt meg. Értesülésünk szerint a vezető a kb. 150 méterre lévő diszkóból indult el, de csak eddig jutott.

A balesetben személyi sérülés nem történt. Mivel az oszlop bármelyik pillanatban ledőlhetett, az oszlop kicseréléséig a rendőrség az útszakaszt lezárta, a forgalmat terelték. A helyreállítás idején kilenc házban nem volt áram. A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja a körülményeket, azt is, hogy az ittasság volt-e a baleset oka.

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában