Helyi közélet

2013.01.25. 14:57

A borok versenyeznek, a gazdák szórakoznak

Napkor - Immár XII. alkalommal rendezi meg a napkori hagyományőrző borversenyt a helyi művelődési házban az önkormányzat február 1-jén 17 órától.

Napkor - Immár XII. alkalommal rendezi meg a napkori hagyományőrző borversenyt a helyi művelődési házban az önkormányzat február 1-jén 17 órától. A már kialakult szokásoknak megfelelően nevezni csak Napkoron termelt fehér- és vörösborral lehet január 31-ig. A versenyre benevezett nedűket 7 tagú zsűri fogja értékelni. Míg a szekemberek vizsgálják az italok zamatát, illatát, színét, tisztaságát, addig az érdeklődők szórakoztató műsort láthatnak.

– A műsorban fellép a Napkori Asszonykórus, amely bordalokat ad elő. Napkori Nők Társaságának tagjai paródiával készülnek a rendezvényre, s a vendégek láthatják továbbá a „Mákvirágok” gyermek-néptánccsoport műsorát is. – tájékoztatta portálunkat Móricz Ildikó művelődés-szervező. – Színpadra lép továbbá az Akácvirág néptánccsoport, majd Ámik Ákos mesét mond a szőlőpásztorról. A művelődési ház dolgozói paródiával szeretnék majd fokozni a hangulatot. Az est további részében a testvértelepülésünkről - a romániai Kaplonyból – érkező Retrománia együttes slágereit hallgathatja a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában