Helyi közélet

2013.02.13. 14:27

Mesésen felmelegíthetik most már a Meserét Óvodát

Döge - Évek óta egy korszerűtlen gázkazánnal fűtötték a dögei Meserét Óvodát és a mellette lévő konyhát. Túl azon, hogy ez nem volt már egy modern berendezés, igen sokba került a fűtés és az állandó javítgatás.

Döge - Évek óta egy korszerűtlen gázkazánnal fűtötték a dögei Meserét Óvodát és a mellette lévő konyhát. Túl azon, hogy ez nem volt már egy modern berendezés, igen sokba került a fűtés és az állandó javítgatás. Sokszor a gyermekek számára a melegvíz-szolgáltatás is akadozott, és a padlófűtés sem működött. Hideg téli napokon nem volt ritka reggelente a 15 fokos hőmérséklet sem. Ez a régóta komoly fejtörést jelentő probléma oldódott meg az új év első napjaiban. A községi önkormányzat a teljes óvodai fűtési rendszert felülvizsgáltatta, és modern új kazánokra cserélték le a régit. Ráadásul a különleges, jurtaszerű építészeti megoldású csoportszobák padlófűtése is kiválóan működik.

A három  óvodai fűtési rendszercsoportban a 90 kisgyermek most már zavartalanul játszadozhat a kellemesen meleg padlón, de a folyosókon és a mellékhelyiségekben is optimális a hőmérséklet – tájékoztatott Papik Györgyné óvodavezető.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában