Helyi közélet

2013.03.02. 12:01

Tegyünk együtt Fehérgyarmatért!

Fehérgyarmat - Társadalmi munkára invitálom Fehérgyarmat polgárait, pártjait, képviselőit, hogy politikai pártállásuktól függetlenül, előítélet-mentesen segítsenek a város két ó temetőjének <strong>rendbetételében</strong>, s közösen tegyünk a későbbiekben létesítendő kegyeleti park kialakításáért.

Fehérgyarmat - Társadalmi munkára invitálom Fehérgyarmat polgárait, pártjait, képviselőit, hogy politikai pártállásuktól függetlenül, előítélet-mentesen segítsenek a város két ó temetőjének rendbetételében, s közösen tegyünk a későbbiekben létesítendő kegyeleti park kialakításáért. A választások ugyan csak jövőre esedékesek, meggyőződésem, hogy a város lakossága már most szívesen látná e példamutató munkavégzést. Egymás leminősítése, a gyűlölködés eddig sem, ezután sem vezet semmi jóra, hiszen hazánkban minden nációnak egymás mellett kell élnie, és ha lehet, tegyük ezt békében. Ez a társadalmi megmozdulás, a két ó temető rendbe hozása azt bizonyíthatná, hogy készek vagyunk és tudunk közösen dolgozni. A „fogjuk meg és vigyétek„ hozzáállás itt már nem arathat babért, mindenkinek aktívan oda kell tennie magát, ha azt akarjuk, hogy augusztus 20-ára legalább körvonalakban kirajzolódjon az emlékpark vázlata! Arra kérem a város lakosságát, hogy ki-ki tehetségéhez mérten vegyen részt a munkában a városért, közösségünkért az „Együtt, Fehérgyarmatért!„ jelszó jegyében!

Jelentkezni lehet Szalai László református lelkésznél, Ruszki Gábor katolikus atyánál, illetve nálam.

- E. Nagy István, Fehérgyarmat -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában