Helyi közélet

2013.03.08. 09:41

Tisza-parti önkéntes Szedd a zsákba! party

Ibrány - Önkéntes akció keretében tisztítják meg a Tisza-partot a Rétközben. A Rétközi Önkéntes Központ regisztrált önkéntesei közreműködésével hulladékszedést szervez a Tisza-parton.

Ibrány - Önkéntes akció keretében tisztítják meg a Tisza-partot a Rétközben. A Rétközi Önkéntes Központ regisztrált önkéntesei közreműködésével hulladékszedést szervez a Tisza-parton. Az akció keretében Ibrányban, Paszabon, Tiszabercelen és Balsán tisztítják meg az árteret és a Tisza-partot. A hulladékszedést szombaton kezdik Ibrányban, majd áprilisban a többi rétközi területen folytatják. A résztvevők mind önkéntesen, saját akaratukból vesznek részt az akción, mert számukra is fontos, hogy a tavasz és nyár közeledtével tiszta környezetben töltsék el szabad idejüket. A hulladékokat szelektíven fogják gyűjteni, mert fontosnak tartják, hogy ezzel is példát mutassanak, és megtanítsák a résztvevőknek, hogy nem minden hulladék szemét. A résztvevők a partszakasz megtisztításhoz rövid felkészítést, valamint védőkesztyűt és műanyagzsákokat kapnak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában