Helyi közélet

2013.05.02. 07:47

Családok csaptak össze Kékcsén

Szerda délután kaptak a bejelentést a mentők és a rendőrök, hogy Kékcsén, a Dankó telepen a Kossuth utca végén többen összeverekedtek. Nem hivatalos információk szerint családi vita alakult ki két család tagjai között, és ez fajult végül tettlegességig.

Szerda délután kaptak a bejelentést a mentők és a rendőrök, hogy Kékcsén, a Dankó telepen a Kossuth utca végén többen összeverekedtek. Nem hivatalos információk szerint családi vita alakult ki két család tagjai között, és ez fajult végül tettlegességig. A verekedők nem csak puszta kézzel, hanem egy valahonnan előkerült a vasvillával és egy machetével is egymásnak estek. A felek az utcán is folytatták a verekedést, itt sérült meg egy férfi a fején egy vágástól. Őt a mentők kórházba szállították, de az elsődleges adatok szerint más nem szenvedett olyan sérülést, ami orvosi ellátást indokolt volna.

A hatóság nagy erőkkel vonult a helyszínre, megfékezték a bajkeverőket, és a körülmények tisztázására vizsgálatot indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában