Helyi közélet

2013.09.03. 07:30

Tetőre borult egy autó Nagykálló közelében

Nagykálló - Egyetlen ablaka sem esett ki annak a VW-nek, ami hétfő este hétfő este borult tetőre a 4911-es úton, így a sofőr sem sérült meg.

Nagykálló - Egyetlen ablaka sem esett ki annak a VW-nek, ami hétfő este hétfő este borult tetőre a 4911-es úton, így a sofőr sem sérült meg.

Az elsődleges információ szerint Nyíregyháza felől tartott Nagykálló irányába egy VW személygépkocsi a 4911-es úton hétfő este. Amikor az autó a 8-as km szelvényhez ért, valami kiugrott elé (vagy kóbor kutya, vagy őz), és a sofőr egy hirtelen kormánymozdulattal próbálta elkerülni a gázolást, ami ugyan így eredményes volt, de az autó leszaladt a jobboldali padkára.

A visszatérő manőver talán nem sikerült jól, mert az autó ezután a baloldali padkán megakadt, és felborult. Noha a tető behorpadt, de csak az első szélvédő tört be, de az sem esett ki. Az autó megvédte utasát, aki karcolások nélkül vészelte át a balesetet. A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása érdekében, a riasztott tűzoltók segítettek talpra állítani a sérült járművet. Az eset közelében tábla figyelmeztet vadveszélyre, és a korábbi évek tapasztalata szerint ebben az időszakban a Nyírjestanyára vezető úttól valósan számolni kell felbukkanó őzekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában