Helyi közélet

2013.11.04. 12:02

Magyarország legintelligensebb diákjait keresik

Budapest, Záhony - A Diákhitel Központ és a Diákújságírók Egyesülete (DUE) egy játék keretében keresi Magyarország legintelligensebb diákjait.

Budapest, Záhony - A Diákhitel Központ és a Diákújságírók Egyesülete (DUE) egy játék keretében keresi Magyarország legintelligensebb diákjait.

A játékban mindenki megmérheti az IQ-ját és egyben részt vehet az országos IQ-vetélkedőn is. A teszt november 10-ig tölthető ki. A Mensa HungarIQa és az OTP Fáy András Alapítvány által diákok számára kifejlesztett ingyenes, online IQ-tesztet a diakhitel.hu/nagydiakiqteszt vagy a due.hu/nagydiakiqteszt oldalon lehet elérni.

A legjobb teljesítményt nyújtók ingyenesen megírhatják a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét, sőt a Diákhitel Központ jóvoltából 5 db iPod Shuffle zenelejátszó és 5 db ajándékcsomag nyertesei lehetnek. A teszt, amelyet bárki kitölthet, 30 éves korig ad megfelelő eredményt, a diákoknak szóló vetélkedőn azonban csak a 17-24 év közöttiek vehetnek részt.

A második fordulóra azokat a kimagasló eredményt elérőket hívják be, akik e korosztályba tartoznak. A legeslegjobbak elnyerik a jogot, hogy belépjenek a világ legokosabbjait tömöritõ Mensa HungarIQa egyesületbe, és egy élõ vetélkedõn mérhetik össze képességeiket a két diákhiteles fõdijért, egy-egy Apple iPad Miniért.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában