Helyi közélet

2013.12.04. 07:27

Kerékpárt gázolt, majd árokba bukott egy Audi Kéken

Kék - Kedd este egy Audi közlekedett Kék belterületén, az Ady Endre utcán a település központja irányából a 3827-es – Demecsert Nyírbogdánnyal összekötő út felé.

Kék - Kedd este egy Audi közlekedett Kék belterületén, az Ady Endre utcán a település központja irányából a 3827-es – Demecsert Nyírbogdánnyal összekötő út felé. Az autó vezetője eddig tisztázatlan okból feltehetően későn vette észre az előtte, vele azonos irányba haladó kerékpárost és nekiütközött. A kétkerekűt az ütközés ereje továbblökte, az autó pedig a jobb oldali vízelvezető árokba bukott. A kerékpáros a kocsi bal oldalát érintve, a tükröt is letörve esett a földre, sérülései miatt a mentők kórházba vitték. A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására, a felelősség megállapítása érdekében. Ennek során azt is vizsgálják, hogy a baleset idején a közlekedésben résztvevő kerékpár ki volt-e világítva, noha lámpával fel volt szerelve. Az anyagi kárról egyelőre nincs pontos adat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában